Förbjudet att dö?

Läste en lustig artikel i Expressen idag..

"Om du är på rundvandring i det brittiska parlamentet bör du helst undvika att dö. Parlamentet ligger i Palace of Westminster, och enligt reglerna får endast kungligheter avlida i lokalerna. Skulle olyckan ändå vara framme blir den som dör dödförklarad först på närliggande St. Thomas Hospital."

ojjj nu ska jag göra allt för att inte dö just där inne....


"Den som äter eller dricker på bussen eller i tunnelbanan i Singapore riskerar böter. Då det också är förbjudet att kasta skräp är gatorna och de allmänna kommunikationsmedlen skinande rena."

åhhh vad jag önskar att den lagen fanns i Sverige ;)


"I staden Tuscaloosa i Alabama är det strängt förbjudet att bjuda djuren på stadens zoo på alkohol och cigaretter - samt övriga giftiga substanser."

okey...någon tokstolle måste ju en gång i tiden ha försökt....men VARFÖR?

Kommentarer
Postat av: Ida Frank

Säljer en massa kläder i min blogg. Just nu finns det en massa inne i en kategori som heter (KLÄDER?) Jag har sålt en del men jag vet iaf att en underbart söt jeanstunika finns kvar och för varje dag som går så kommer mer in, varje dag alltså!! Håll ögonen öppna och hittar du nått kan saken/sakerna bli dina. HÖR AV DIG. KRAM

2008-05-23 @ 11:43:29
URL: http://ifrank.blogg.se/
Postat av: Jennie

Meh, djuren kanske också vill ha gott i gott? ;)

2008-05-23 @ 12:05:04
URL: http://raspberrie.se
Postat av: Ida

den kan bli din för 140kr. intresserad?

2008-05-23 @ 12:36:20
URL: http://ifrank.blogg.se/
Postat av: Bejje

Ang. bensinpriset:Ja varför betalar vi skatt på skatt, och moms på skatt? Det undrar jag också. Varför betalar vi skatt på lönen för att sedan betala skatt på alkohol och bensin som redan är skattad flera gånger? Troligtvis därför att staten vet att dom kan ta ut det och vi kommer köpa det ändå.

2008-05-23 @ 12:36:53
URL: http://bejje.blogg.se/
Postat av: Madde

Ha ha ha... Vilka lagar det finns..!Jo, då det funkar finfint med det vit/orange bandet. Bara det att nu har vi ju hur mkt som helst istället, haha! Nej jag trodde verkligen inte heller att det skulle vara så svårt... :S Kram!

2008-05-23 @ 13:03:03
URL: http://visby1986.blogg.se/
Postat av: Jennie

Eller hur, vem vet det? ;) Åka iväg är en lyx man inte unnar sig alltför ofta :) Man kan dock få en kanonsommar utan resa också, det blir vad man gör det till! :D

2008-05-23 @ 14:09:50
URL: http://raspberrie.se

Vad tycker du:


Namn eller signatur:
Kom ihåg mig?


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress: ( så jag hittar dig..för att svara)


Vad har du att säga:


Trackback
RSS 2.0