Söta Björn Runström, kan han fortfarande spela?

Jahapp så nu är Runström på väg tillbaka?
Kan det vara bra med en spelare som VAR en talang men nu inte har spelat på flera år..inte så många matcher iaf..
Kan han öva upp sin talang igen eller finns den kvar vilande i kroppen..?
Nåja.. söt är han ju ändå ;)

Men jag vill hellre att de satsar pengar på någon som kan göra mål!

http://www.aftonbladet.se/sportbladet/fotboll/allsvenskan/hammarby/article2557157.ab

Kommentarer
Postat av: Madde

Jo visst är det nog så. Illa att det ska behövas bara. Men jag känner flera (två) pers i min närvaro som gjort detta, de är vuxna dock. Eller alltså haha det e ju jag med, men de e liksom i min mammas ålder. För den ena har det gått bra, eller i alla fall blivit lite bättre även om det tog många år, för den andra gick det inte alls, de pratar fortfarande inte med varandra... Men jag tror faktiskt att jag måste.. Vet bara inte hur jag ska bära mig åt som sagt... :S Kram!

2008-05-28 @ 15:52:12
URL: http://visby1986.blogg.se/
Postat av: jayne

Hej hopp

Jag tror inte det är några problem med att blanda sorter...!!!

Lycka till på måndag!!!

2008-05-28 @ 18:20:42
URL: http://jayne.blogg.se/
Postat av: jayne

Hej

Ja du.. jag har druckit Nutrillett i två veckor en gång för länge sedan och gick ner bra. (Man ska ju hålla vikten sedan.. varför ska dte vara så svårt??). Annars har jag också gjort som du..bytt ut en del måltider.

Till helgen ska jag dock äta vanligt, men givetvis tänka på vad jag äter.. men..helg är helg.. en öl..måste jag ha... grillat ska vi äta...och ja... men jag ska dessutom träna både lördag och söndag..tänkte jag...så..jaaaa....

Ha det gott

2008-05-29 @ 08:29:13
URL: http://jayne.blogg.se/
Postat av: Madde

Eller hur, du har helt rätt .Ska absolut inte lägga mer energi på att må dåligt på grund av henne längre. Det enda e ju att jag inte vet hur jag ska bära mig åt för att bryta kontakten. Vet liksom inte hur jag ska göra det klart för henne. Och så att hon verkligen tar det på allvar. Hon har en jävla tendens att alltid prata bort allt som man pratar med henne om ochså slutar d et med att man kommer av sig helt.. :S

Njaa, nära ochnära, jag bor ju i en annan stad numera.. Men vi jobbar ju på samma jobb i Sthlm så jag ser henne varenda dag. Nu idag e jag hemma från jobbet faktiskt. Sjukanmä'lde mig, men det enda som får mig att känna mig.."sjuk" eller vad man ska säga... - Det e hon. Kram!

2008-05-29 @ 11:55:34
URL: http://visby1986.blogg.se/

Vad tycker du:


Namn eller signatur:
Kom ihåg mig?


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress: ( så jag hittar dig..för att svara)


Vad har du att säga:


Trackback
RSS 2.0